Geef jouw evenement de juiste kick!
Huur onze bumperballen.

Bumperballverhuur voor iedereen!

Samen met je vrienden, familie of collega’s alle remmen losgooien? Moovit verhuurt de idéale tool: Bumperballen. Knok tegen elkaar in verschillende spelvormen en ontdek de limieten en mogelijkheden van in zo’n plastieken bal rond te lopen.

Huur onze bumperballen en weet 100% zeker, dat jouw geplande activiteit een onvergetelijk moment wordt voor iedereen die meedoet. Aarzel niet om contact op te nemen, want je kan het misschien raden: bumperballen gaan als zoete broodjes!

Hoe verloopt de verhuur van bumperballen?

U bent steeds welkom om te komen bumperballen op een van de locaties van Moovit. Daarnaast is er de mogelijkheid om de bumperballen af te halen of deze tot bij u te laten leveren.

Je moet natuurlijk wel met minstens 6 personen zij om een volwaardig potje te bumperballen. Zorg zeker ook dat er voldoende wisselspelers zijn zodat uitputting geen pretbederver kan zijn!

Nu het beste van allemaal: het is helemaal niet duur! Voor €30 huur je een bumperball voor een volledige dag. Wij raden aan om voor een groep van 20 personen, minstens 12 bumperballen te huren.

bumperball huren

Wat moet ik kunnen?

Eenvoudig: plezier maken! Je hebt geen skillset nodig om bumperballen tot een goed einde te brengen. We adviseren wel steeds op te warmen vooraleer je aan de effectieve match begint. Een gezonde dosis gezond verstand is ook steeds welkom. Zo is het bijvoorbeeld geen goed idee om iemand die het op dat moment niet verwacht een duw in de rug te geven,

Wat zijn de spelregels?

Salto’s, koprollen, hevige botsingen en dit allemaal op een veilige manier, daar kan je van op aan, maar hoe speel je nu een spelletje bumperball? Er zijn verschillende mogelijkheden! Wanneer je bumperballen huurt bij Moovit, krijg je de nodige info-formuliertjes mee om zo de verschillende spelvormen te leren kennen. 

bumperball huren op locatie

Wat heb ik nodig?

Moovit voorziet een pomp, een voetbal en twee goaltjes.