Bekijk het filmpje met sfeerbeelden van de Moovitkampen 2023 !

Algemene info sportkampen 2024

Locatie : Capelderij Opdorp

U kan inschrijven vanaf 23/12/23.

Na je inschrijving zal je binnen de week een bevestiging ontvangen.

Pas na deze bevestiging en betaling ben je zeker van je plaats.

Onze sportkampen zijn inclusief verzekering, professionele begeleiding, kwalitatief materiaal, 4-uurtje. 

We werken met  kleine groepen afgebakend per leeftijd.

Onze kampen starten om 9.30u (9.15u aanwezig) en eindigen om 16u.

Voor -en na opvang kan vanaf 8u tot 9.30u en vanaf 16u tot 17u. 

Prijs opvang : eenmalig 20 euro voor de volledige week.

KORTING :

U kan van 25 euro korting genieten via jouw mutualiteit met een limiet van 100 euro per jaar.

Ook krijgt u van Moovit een fiscaal attest waarmee u 14.40 euro/dag, 72 euro/week kan inbrengen in je belastingen.

Betalen kan  op VZW Moovit  BE92 0018 1107 9623 met vermelding van, de naam van de deelnemer, en  het kamp.

Week van 12/08-16/08 2024

Explorekamp

muurklimmen

Leeftijd : 2011 tot 2016

Op ons Explore kamp leer je muurklimmen, verbeter je jouw voetbalskills en meet je jouw trapkracht. Zwemmen, tafeltennissen en circus komen ook aan bod. Misschien word jij de snelste bekerstapelaar. Een unieke mix van sport, avontuur en nieuwe vaardigheden wacht op jou! En …bij mooi weer gaan we een dag naar zee.

Prijs: 135 euro

Speel -en ravotkamp

Leeftijd :  2017 tot 2020

Ons Speel- en Ravotkamp is deze week in het thema van dieren. We gaan naar de kinderboerderij  en bezoeken een dierenopvangcentrum. Ook word je geschminkt in je favoriete dier en gaan we knutselen. In dit kamp komen de kinderen tussen het ravotten door af en toe eens tot rust door onze zen-momentjes. Er is altijd tijd om vrij te spelen en jouw eigen avonturen te beleven. Kom en ontdek de plezierige wereld van vrijheid en creativiteit!

Prijs: 135 euro 

1-dagskamp

hangmat

Leeftijd : 2011 tot 2020

Het 1-dagskamp op de feestdag 15/08 is een dag vol plezier! Ga op in lasershootavonturen, meet je trapkracht en nog veel meer! Spanning en actie wachten op jou. Kom langs en beleef een dag vol onvergetelijk plezier en avontuur!

Prijs: 38 euro 

Week van 19/08-23/08 2024

Olympisch kamp

Leeftijd :  2011 tot 2020

Bij ons Olympisch Kamp is de energie aanstekelijk! We ontsteken het olympisch vuur en ontdekken de Moovit Olympisch kampioenen in atletiek, boogschieten en zwemmen. Doe mee, geniet van sport en maak je klaar om te schitteren! Ook ontdekken we nog meer olympische sporten zoals onder andere: Basket 3 tegen 3, fietsen, schermen, hockey, klimmen en skaten. Natuurlijk is er ook ruimte om vrij te spelen met een groot aanbod van spel -en sportmateriaal. Ook genieten jullie van een initiatie krachtbal!

Daguitstap naar de atletiekpiste van Londerzeel.

Prijs: 135 euro

Musical -en sportkamp

musical

Leeftijd : 2010 tot 2016

Bij het Musical- en Sportkamp schitter je als een echte superster! Hou je van zingen, dansen en show? Oefen met je vrienden en breng een geweldig spektakel op het einde van de week. Maar vergeet niet, naast het stralen op het podium, houden we je ook fit en actief met leuke sportactiviteiten.

MAXIMUM 15 DEELNEMERS

Prijs: 135 euro

Week van 26/08-30/08 2024

Outdoorkamp

outdoorkamp

Leeftijd :  2010 tot 2016

Welkom bij ons avontuurlijke Outdoor Sportkamp! Ervaar de spanning van horseball, boogschieten, raften en meer. Geniet van de natuur, maak vuur, speel in het bos en zoek je weg met oriëntatielopen. Waterspellen en glijden op een reuzezeil maken het helemaal af. Buitenplezier op z’n best!

Prijs : 135 euro

Speel -en ravotkamp

piraten

Leeftijd : 2017 tot 2020

Ons Speel- en Ravotkamp is deze week o.a in het thema van piraten. Ga op jungle en schattentocht. Leer varen als een echte zeerover. We spelen het piratenspel en gaan uiteraard op zoek naar de schatkist. Ook knutselen we rond dit thema . We maken ook tijd om vrij te spelen en jouw eigen avonturen te beleven! 

Kom en ontdek de plezierige wereld van vrijheid en creativiteit!rijs

Prijs :135 euro

ANNULATIEVOORWAARDEN
 
Eens u een mail hebt gestuurd om in te schrijven en u hier een bevestiging van gekregen hebt, dient u de betaling zo snel mogelijk uit te voeren. 

Eens u bent ingeschreven gelden de volgende voorwaarden.

*60 dagen voor de start van het kamp is Moovit genoodzaakt 50 % van het totale bedrag aan te rekenen, tenzij u een vervangende deelnemer kan aanmelden.

*30 dagen voor de start van het kamp rekenen wij 70% van de totale prijs aan, tenzij u een vervangende deelnemer kan aanmelden.

*10 dagen voor de start van het kamp rekenen wij 100 % van de totale prijs aan, tenzij u een vervangende deelnemer kan aanmelden.

Indien u minder dan 10 dagen voor de start van het kamp wenst te annuleren of indien u niet komt opdagen, brengen wij de volledige deelnameprijs in rekening, tenzij een geldig doktersattest.